Karacaoğlan İlkokulu

Vizyon: Çağdaş eğitim ilkeleri doğrultusunda, geleceği bugünden görüp yaşayarak, eğitimde hep bir adım önde olmak

Misyon: Karacaoğlan İlkokulu olarak Milli eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Duyarlı veli, araştırmacı öğrencilerle, değişimlere açık öğretmenlerle bilinçli, sorun çözebilen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendine güvenen, kendini yenileyebilen, geliştiren ve çevreye duyarlı hukuka saygılı nesiller yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Isınma: Soba
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://koykaracaoglanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Karacaoğlan Köyü Mut/MERSİN

Öğretim Şekli :Normal Ögretim

Yerleşim Yeri - Köyümüz tarım ve hayvancılık faaliyetleri dikkat çekmekte olup bağcılık ön plandadır. Hayvancılık olarak büyük çoğunlukla küçükbaş hayvancılık ön plandadır. Sulu tarım yapılmakta ve sebze üretimi de yaygındır. Halen sürmekte olan sulama projesi ile köydeki tarımcılık faaliyetleri çok daha iyi seviyelere çıkacağı düşünülmektedir.

Adres - Karacaoğlan Köyü Mut/MERSİN

Ulaşım Haftada 3 gün Mut´a, günde 2 defa Silifke´ye araç gitmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Mut´a 50 km Silifke´ye 70 km Mersin´e 150 km